kaatje katoen luier pakket | unboxing

Drie maanden geleden bezochten lief en ik een luierconsulente van Kaatje Katoen om ons te laten dopen in de wondere wereld van wasbare luiers. Ze vertelde ons over alle mogelijkheden, gebruikerservaringen uit de eerste hand (niets zo handig!) en hielp ons een keuze te maken uit het overweldigende aanbod. Fast forward drie maanden en de dag was daar: ik mocht ons wasbare luier pakket uitpakken!

Na nog wat verdere research op internet (lang leve het wereld wijde web!), eindeloze discussies op Facebook (zoek maar eens naar de superactieve Facebookgroep Wasbare Luiers) en wat interessante filmpjes op YouTube over de verschillende mogelijkheden maakten lief en ik een keuze: de TotsBots Bamboozle werd de Classic en als overbroekje wilden we de effen variant van de PeeNut Wrap. Vervolgens kwam nog een hele analyse over welke luiers waar het goedkoopst waren (ik durf niet toe te geven hoeveel uren ik spendeerde in ons gedeelde spreadsheet op Google Docs) en toen was het moment daar: bestellen die handel maar! En maar een paar dagen later kwam het zo lang begeerde pakketje. Kijk je met mij mee wat daar allemaal in zit?

Bij elkaar bevat ons pakket de volgende onderdelen:

De luiers en overbroekjes kochten wij dus in een probeerpakket; 5 luiers en 1 overbroekje per pakket (5 pakketten dus) plus een extra overbroekje.

We kunnen niet wachten om de luiers uit te proberen en dat kleintje in zo’n mooi luiertje te zien!

Hoe sta jij tegenover wasbare luiers? Yay of nay?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *