katja schuurman is fair valentine 2014!

Valentijnsdag is voor velen een superromantische dag. Voor mij zeker dit jaar, want afgelopen vrijdag was ik met mijn nieuwe hubbie aanwezig op een Valentijnsbruiloft. Wat goed georganiseerd! De look komt volgende week online ;). Maar helaas betekent Valentijn niet voor iedereen iets moois. Veel vrouwen die werken in de bloemenindustrie doen dit namelijk niet onder goede omstandigheden. Om meer aandacht te vragen is EcoFab Icon Katja Schuurman dit jaar bekroond tot Fair Valentine.

Vorig jaar viel deze eer toe aan Giel Beelen. In dit filmpje zie je hoe Katja de mooie schaal overhandigd wordt, samen met een fairtrade roos.

Let jij op keurmerken bij het kopen van bloemen? Ik moet zeggen dat ik eens bij de Appie anjers kocht die het Max Havelaar keurmerk bleken te dragen. Maar verder kom ik eigenlijk nooit fairtrade bloemen tegen. Jij?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *