[kijktip] hip voor nop

Af en toe kom ik iets tegen op tv dat ik wel met jullie moet delen. Vandaag is geen uitzondering. Laatst zat ik Zapp te kijken – jaja, de kinderprogrammering van de Publieke Omroep en nee, ik ben nog niet aan de kinderen ofzo – want ik was langs een interessant tv-programma gezapt. ‘Jong geleerd is oud gedaan’, moet de EO gedacht hebben. Want naast het volwassen Melk en Honing heeft de Christelijke omroep ook een jongerenprogramma met een duurzaam katakter: Hip voor Nop (met een mooi kringlooptekentje als laatste O).

‘In het duurzame meidenprogramma Hip voor Nop helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een geheel nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop.’

Ik moet zeggen dat het best wel inspirerend is. Niet alleen het programma zelf, waarin de meiden hun eigen stijl leren kennen, maar ook de bijbehorende website. Daarop zijn handige refashion tutorials te vinden, en laat ik nou helemaal wild zijn van het hermaken van kleding! Misschien is het niet jouw eerste instinct om naar een kinderprogramma te kijken, maar ter inspiratie beveel ik je zeker de website aan! Kijk alvast een aflevering, of check de website voor alle afleveringen!

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *