kringloop vlog & shoplog

Met dit druilerige weer kan ik maar één leuk uitje bedenken en dat is de kringloopwinkel! Ik neem jullie mee naar mijn twee meest favo kringlopen én laat je mijn buit zien. Kom dus gezellig mee naar De Nieuwe Hoop in Hendrik-Ido-Ambacht en Opnieuw & Co in Zwijndrecht.

Kringlopen blijft één van mijn favoriete bezigheden omdat je nooit weet wat je gaat aantreffen. Tuurlijk, je kunt wel een wensenlijstje hebben maar je weet nooit of je tegenkomt wat je zoekt en zoja, of het eruit ziet zoals je in je hoofd hebt. Het mooiste vind ik wel dat je dingen tegenkomt waardoor je heel creatief wordt. De cape uit deze video liet mij buiten de gebaande paden denken: als ik ‘m nou binnenstebuiten draag, en de knopen vervang… Met iets nieuws zou ik dat niet doen, dan verwacht ik dat iets “af” is.

Ik gebruik bij deze vlog trouwens de superhandige kringloop-app. Tuurlijk, ik weet wel hoe ik naar mijn favo kringloopwinkel rijd, maar wat is nou de snelste route naar de volgende locatie? En als je opeens tijd over hebt of op een onbekende plek bent, waar bevindt zich dan de dichtstbijzijnde kringloop? Het moge duidelijk zijn: kringlopen is mijn #1 hobby!

Wat is jouw favoriete kringloopwinkel?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *