kringloopwinkels zwijndrecht & hia | shoplog

Het is een weekje wat rustiger geweest en niet zonder reden. Ik ben even een weekje off line geweest (hellup, kan dat nog wel? ja dat kan!) en heb genoten van een heerlijke babymoon met lief. Gelukkig had ik nog wat berichtjes klaar staan zodat jullie niet een week zonder leuke artikeltjes hebben gezeten.

Sinds een tijdje heb ik de Kringloop App op mijn telefoon geïnstalleerd, en dus besloot ik hem maar eens uit te proberen! Je selecteert een plaats of laat jouw GPS het werk voor je doen et voila: de vijf dichtstbijzijnde kringloopwinkels verschijnen in jouw schermpje. Super handig, zeker omdat hij gekoppeld is aan Google Maps en je zo on the go jouw weg kan vinden naar thrifting paradise! Benieuwd wat ik met de Kringloop App gescoord heb? Kijk dan zeker deze shoplog!

Wat is jouw favoriete kringloopwinkel?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *