lancering vega no. 4

Bijna een jaar na de lancering was tout bekend groen Nederland aanwezig bij de borrel van Vega magazine numero 4 met mijn favo icoon Lauren Verster als covermodel. Food – standaard rouwkost verrassend gepresenteerd – and drinks – No House Wine rosé, wit en bubbels – waren in overvloed. Locatie was “duurzaam warenhuis” Fair + Fair in hartje Amsterdam.

hoofdredactrice Debby schenkt de bubbels in. foto door @Burobo

 

jummie eten op schalen uit de winkel

 

Van Strawberry Earths Mette te Velde, EcoBlogger Irene Diks, Talking Dress’ Marieke Eyskoot, Willa “Green” Stoutenbeek, de zussen van Twin Couture tot Vegacolumnist Leon Verdonschot en hoofdredactrice Debby, allemaal waren ze er.

een trotse Debby. foto door @willastout

 

Voordat ik mij onderdompelde in het ge-hallo bezocht ik de winkel Fair + Fair zelf. Een jaar geleden kwam ik hier al eens nieuwsgierig binnen en verliet ik het oude pand gedesillusioneerd. Zo niet vandaag. Wat een mooi assortiment! Van sieraden tot eetgerei en servies, ik kon de hele winkel wel leegkopen. En ik heb dat dan ook een beetje gedaan om weer wat MyStyle reviews te kunnen schrijven (dus stay tuned!).

een glimps van het assortiment van Fair + Fair

 

Oud-minister Ronald Plasterk kwam nog even voorbij – unfashionabily op bergwandelschoenen – maar sloot zich niet aan bij de borrel. Helaas moet aan alle gezelligheid een einde komen en verliet ik de uitgedunde groep om via Centraal huiswaarts te keren waar – hoe onduurzaam? – mijn die dag aanschafte Zeeman-slippers het begaven. Glamour on the inside, shitty in real life.

de #duurzaamheid van een #zeeman slipper…

 

Related Post

José de Jong

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *