lees green and the cities’ eerste magazine!

September betekent modemaand! Zo gaf ik je al een kijkje in de duurzame verslaggeving en artikelen in de September Issues van de grote modebladen en volg je hier natúúrlijk al het nieuws over de fashion weeks. Maar wist je dat ik een speciaal magazine gemaakt heb met alle trends en shows voor dit herfst- en winterseizoen? Nee??? No worries: je leest de eerste editie van GREEN AND THE CITIES shows & trends helemaal gratis en voor niets hier! Hoe tof?!

Okay, hij is misschien niet perfect, maar alle begin is er één. Bloed, zweet en tranen heb ik erin gestoken en ik weet één ding: volgende keer krijgen jullie nog veel meer pagina’s! Check dus alle EcoFab shows én hoe ik die trends in mijn garderobe heb toegepast in de eerste GREEN AND THE CITIES shows & trends!

Laat me weten als je tips, vragen of suggesties hebt!

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *