libelle gaat groen in september

Steeds meer lijken de grote uitgevers zicht te beseffen dat duurzaamheid geen hype is. Een mooi voor beeld hiervan is al GREEN.2 en de talloze blogs. En ook Libelle gaat groen.

september is libelle’s groene maand

De heel maand september staat dit damesblad in het teken van natuur. Van eten tot wonen en van mode tot reizen. Ook kwartaalblad Libelle Balance – over gelukkig, gezond en bewust leven – krijgt voor deze gelegenheid een restyling. Hoofdredacteur Franska Stuy legt uit waarom er voor deze themamaand gekozen is: ‘Nederland is massaal verliefd op de natuur. Ooit was er een kleine groep bezig met eco en bio, maar nu zijn er wachtlijsten voor volkstuintjes, kweekt iedereen tomaatjes in de tuin en ontstaan overal kleine bedrijven die werken met verantwoord gekozen producten.’ Toch is ze voorzichtig. ‘We zijn niet belerend; we willen alleen laten zien dat groen ook plezier en genieten is. Er staat niet voor niets altijd ‘elke week een feestje’ op onze cover.’

groene app

Maar niet alleen op papier gaat Libelle groen. Ook wordt er een iPhone app gelanceerd met de beste “groene” adressen op het gebied van eten, slapen, shoppen en evenementen. Via deze app kunnen lezers ook gebruik maken van lezersaanbiedingen en kortingen.

per september in de winkel

De app is per september voor € 0,79 verkrijgbaar en luidt Libelle’s groene maand in. De eerste groene Libelle ligt per 2 september in de winkel en Libelle Balance is vanaf 16 september te koop.

Bron: Villamedia

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *