live like a million bucks: 3 simpele lifestyle hacks

Zo’n glamorous leven als Carrie & Co is alleen weggelegd voor de lucky few. Maar wist je dat je met een paar simpele hacks jouw dagelijks leven kan upgraden? Met deze vijf budgetvriendelijke tips leef jij als a million bucks!

million dollar drinks

We weten het allemaal: je moet genoeg water drinken om je interne huishouding op orde te hebben. Zeker als borstvoedende moeder is genoeg drinken key. Maar af en toe schiet drinken er gewoon bij in. Mijn oplossing? Vul een karaf met lekker fruit en kruiden voor een simpele watercocktail waarvan jij met plezier nog een refill neemt. ’s Zomers kies ik graag voor de combinatie munt+gember+citroen en nu in de winter combineer ik appel+kaneelstokje. Om de smaak nog intenser te maken bereid je jouw watercocktail the night before met heet water en laat je deze afkoelen in de koelkast. Is niet alleen lekker om te drinken maar staat ook nog eens mooi op jouw aanrecht/salontafel/bar cart. Proost!

million dollar home scent

Geur is nog zoiets dat voor een ware beleving zorgt. Wie herinnert zich niet de geur van haar moeders parfum, de geur van een verfrissende lentebui, de geur van je lover… Geurstokjes en wierook zijn een voorbeeld van geurverspreiders die jouw living/slaapkamer/toilet een boost geven en kunnen soms prijzig zijn. Ook kun je aan de slag gaan met zelfgemaakte geurkaarsen. Maar wat bij mij goed werkt is het neerleggen van één van de badproducten van LUSH. Je betaalt er even wat voor maar dan heb je dubbel plezier, want eerst ruikt jouw huis lekker en daarna kun je genieten van een heerlijk bad. Win-win dus!

million dollar decorating

Wat een huis pinterest-waardig maakt zijn de kleine details. Iedereen kent wel die picture perfect instafeeds vol met mooie stillevens. Ga er eens op uit, duik mooie seizoenschatten op uit de natuur (denk aan dennenappels, katjes en kastanjes in de winter en zand, schelpen en veertjes in de zomer) en speel hier lekker mee totdat je mooie center pieces hebt voor op de eet- of salontafel. Ook leuk: vul een accubak met natuurschatten voor een effortless effect.

Ik hoop dat jullie wat aan deze tips hebben en ik ben ook zeker benieuwd met welke simpele lifestyle hacks jij het leven nèt wat leuker maakt!

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *