zomerse lunch trifle met zonnatura roasties

Ik hou wel van een uitdaging en daarom doe ik ook mee met de Zonnatura Roasties challenge. Koken met ingrediënten die je niet zo goed kent, dat klinkt wel als een echte uitdaging! Eerder bakte ik lekkere appeltaart muffins met de Appel & Kaneel roasties en voor het recept van vandaag tackelde ik Vanille & Cashew variant. Wolken, wind en zonnestraaltjes wisselen elkaar af de afgelopen dagen. 't Is dat de kalender juli aangeeft, anders zou ik niet geloven dat het zomer is! Gelukkig is daar hét zomerfruit dat het zonnetje doet stralen: zomerkoninkjes. Samen met vanilleyoghurt en de vanille roasties leek me dit lekker om een lunchgerecht te maken: zomerse lunch trifle. Ik durf het bijna geen recept te noemen, dus laat ik maar meteen vertellen hoe ik dit lekkers opgebouwd heb! Men neme een mooi glas (bijvoorbeeld een whiskeyglas) en vult die met een laagje - zo'n 1,5 tot 2 cm is voldoende - Vanille & Cashew roasties. Snijdt ongeveer tien aardbeien in plakjes en leg deze dakpansgewijs op de roasties totdat je ongeveer een even hoge laag heb. Vul voorzichtig af met vanilleyoghurt, ik kan die van Arla echt aanbevelen! Om het af te maken kun je het nog garneren met wat aardbeien en de zonnatura roasties, maar ik kreeg zo'n trek dat ik deze trifle meteen naar binnen lepelde! Hoe eet jij jouw muesli het liefste? Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *