lush key lime pie lippenbalsem

Heb je nou een paraplu of zonnebrand nodig de komende festivalweekenden? Ik zou het niet weten, want het ene moment stik ik van de benauwdheid en het andere vallen hagelstenen formaatje pingpongbal naar beneden. Wat ik wel weet is dat lippenbalsem essentieel is deze festivalzomer. Je wil toch wel kiss proof zijn? Daarom shopte ik laatst de LUSH key lime pie lippenbalsem, dat leek me nou handig voor de zomer!

Het is een tijdje geleden sinds ik het laatst geen stick gebruikte om mijn lippen te verzorgen. Al tijden ben ik een tevreden gebruiker van de Dr. Organic lip balm. Maar hoe frustrerend is het, een lippenbalsem die technisch gezien “op” is maar waarvan nog een laag in de huls zit?! Dat gebeurt in ieder geval niet met zo’n leuk blikje. En met de naam key lime pie kon ik deze lippenbalsem niet laten liggen!

De lip balm is verrijkt met citrusoliën en verzorgende boters voor zijdezachte lippen. Hij smeert lekker uit en is ook geschikt voor vegans. Een beetje jammer vind ik wel het gebruik van een smaakstof. Is dat nou echt nodig?

Daarnaast geeft de LUSH key lime pie lippenbalsem ook een mooi glansje en trekt hij goed in. Kijk, dan weet je dat hij echt werkt! Ik voel me helemaal party proof (ook al zit dat keihard partyen er voor mij nu effe niet in) en confident.

De lippenbalsems van LUSH zijn in diverse geuren te verkrijgen, en elke variant heeft wel een lekkere associatie en naam.

Hoe vaak smeer jij jouw lippen in? Ben jij een echte addict of ga je voor au naturel?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *