maak het uit…

wat te doen met je ex?

… met je spijkerbroek

In mijn inbox vond ik zo’n mooi geschreven persbericht dat ik het jullie niet kon onthouden. En ook omdat ik helemaal fan ben van dit soort initiatieven. Gaan dus!

Is de liefde uitgeblust? Geniet je niet meer van jullie samen zijn? Tja, hoe nu verder? Want wat is de beste manier om die spijkerbroek, waarmee je ooit onafscheidelijk was, te dumpen? Tegenwoordig gaan jullie nooit meer samen uit, maar formeel is hij nog steeds de jouwe. Maak het goed met jouw verwaarloosde kledingstukken en regel een blind date voor ze op zondag 13 mei.

Geef jouw voormalige topstukken een nieuwe kans op liefde tijdens het Humana ReLOVED Festival op 13 mei 2012! Jouw broeken, jurkjes en truien vinden een nieuwe partner en krijgen eindelijk weer de aandacht die ze verdienen. En jij kunt die dag ook zelf op zoek naar een nieuwe liefde. Zet daarom zondag 13 mei (Moederdag) alvast in jouw agenda.

Waar: Humana productieloods, Utrecht
Wanneer: 13 mei 2012 (Moederdag)
Meer info volgt snel! (hou humana.nl in de gaten)

TIP voor alle dochters: Al op zoek naar een leuke idee voor Moederdag? Neem haar mee naar het Humana ReLOVED Festival. Doe je meteen iets goed voor de wereld, want alle opbrengsten gaan naar een textielopleiding voor vrouwen in DR Congo.

Related Post

José de Jong

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *