met zomerkleding de herfst door

Je kent het vast wel: de zomer is eindelijk daar, maar ondertussen komen er ook al wat frisse herfstdagen aan. Je bent helemaal verslaafd aan jouw zomergarderobe en hebt helemaal geen zin om herfstkleding aan te trekken want a) je besteedt jouw tijd liever aan het genieten van die indian summer, b) je wilt nog niet toegeven dat het zonnetje steeds korter schijnt en c) van dikke truien wordt je spontaan depressief. Hoe kom je met jouw zomerse kleding de herfst door? Ik geef jouw 3 tips!

knielang + over the knee boots = lekker boho

Rokken tot net over de knie en culottes geven mij zo’n heerlijk gevoel zonder al te veel bloot te moeten geven. Helaas ben ik een klein koukleumpje en heb ik in de herfst liever geen blote benen. De uitkomst? Combineer ze met kniehoge laarzen voor een ultra boho look. Bang er plomp uit te zien? Kies dan voor een lekkere hak!

#ootd #vintage #culotte with vintage boots #herfstmode #autumn #indiansummer

Een foto die is geplaatst door José de Jong (@green_and_the_cities) op

overgooier

De herfst leent zich naar mijn idee prima voor wat stoerdere outfits. De lente is voor mij echt een lieflijk seizoen en in de zomer ga ik graag voor een beetje va-va-voem. In de herfst kies ik juist liever voor wat tomboy-looks en hoe doe je dat nou beter dan met een flanellen (heren)overhemd houthakker style? Gooi ‘m over een cute jurkje heen of combineer hem met een t-shirt en skinny.

laagjes, laagjes, laagjes!

Een extra laagje toevoegen is dé oplossing als je jouw zomerjurkje/jumpsuit met spaghettibandjes nog niet naar de achterkant van jouw kast wil verbannen. Doe de 90’s trend net als it-girls Anna Nooshin en Noor de Groot en kies voor t-shirtjes onder alle zomerse onepieces.

Ik hoop dat ik je geïnspireerd heb om met jouw zomerkleding de eerste koude herfstmaand door te komen!

Hoe pas jij jouw zomergarderobe aan op de herfst?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *