wat zit er in mijn autumn / winter ’17 capsule wardrobe?

Tijd voor deel 3 van mijn capsule wardrobe mini-serie! Na mijn inventarisatie (weet jij nog wat er ontbrak?) en mijn wensenlijstje (die was toch betrekkelijk kort, nietwaar?) is het tijd voor de update: hoe staat het met mijn eigen capsule wardrobe voor herfst/winter 2017?

Ik ben een paar shopsessies verder en ik kan je twee dingen beloven. 1: ik heb me niet suf geshopt. 2: mijn autumn/winter capsule wardrobe is bijna compleet. Maar wat zit en dan in en misschien nog belangrijker: wat mist er nog. Kijk je mee?

De volgende stap? Aan het einde van deze capsule periode eens terugblikken op hoe succesvol hij was. In hoeverre heb ik vooral dingen uit mijn capsule gedragen? Heb ik mijn garderobe weten aan te vullen met essentials? Welke dingen mis ik uit mijn gehele kledingkast? We zullen het zien…

Wat vind jij nog missen aan mijn herfst/winter capsule wardrobe?

Liefs, José

Update: ik heb inmiddels besloten de strakke coltrui toch maar te schrappen. Ik kan me toch niet voorstellen dat ik hem veel zou dragen. Daardoor heeft een andere trui uit mijn kast de “edit” toch gehaald: een zwarte sweater met gouden laagje. Ik weet het, het klinkt misschien gek en “niet passend” in mijn kleurenpalet (met vooral koele tinten) maar op deze foto van way back zie je dat het toch niet zo’n slecht idee is:

happy warm sweater day!! #warmetruiendag #warmsweaterday #warmjumperday #tweedehands #opnieuwenco #zwijndrecht

A post shared by José de Jong (@greenandthecities) on

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *