moederdag kadotips

VOOR JOUW MOEDER OF JEZELF ;)

Vroeger vond ik dagen zoals Valentijnsdag of Moederdag maar commerciële onzin. Maar ja, als je dan zelf aan de beurt bent… Haha, stiekem hecht ik toch veel waarde aan mijn eerste “eigen” moederdag. Wil jij jouw moeder verrassen met een klein geschenkje? Of wil je jouw lief hinten met kadosuggesties voor aanstaande zondag? Lees dan verder.

love stories

Ken je dat verhaal van dat (eerste) jaar dat zo snel voorbij ging? Ik vind het daarom zo leuk om kleine anekdotes op te schrijven. Naast het “mijn eerste jaar”-boek heb ik dus ook een notitieboekje waarin ik, als een soort dagboekje, leuke kleine dingetjes in noteer. Dit super schattige boekje heeft ook een subtiel armbandje met een hartje en rozenkwarts. Me likey!

daar heb ik een neus voor

De klassieker onder de kadootjes voor mamalief: een lekker geurtje. Verras haar met een (h)eerlijk geurtje van ecomerk Honoré des Pres of ga zelf aan de slag met deze parfum DIY.

Een bericht dat is gedeeld door @chilhalu op

love is the word

Ken je nog de Carrie necklace die onze girl rockt in Sex and the City? Deze houten Love ketting van het Dutch design brand All things we like is een leuke knipoog naar het kettinkje dat La Bradshaw verloor in Dior.

to the moon and back

Een ander lief kadootje is dit armbandje van Fairtrade merk A Beautiful story. Het is een mooie verwijzing naar de uitspraak “I love you to the moon and back”. Zó cute!

liefde gaat door de maag

Als moeder kan ik je vertellen hoe heerlijk het is als er dingen uit handen genomen wordt. Een (h)eerlijke zelfgemaakte maaltijd hoort daar zeker bij! Bij de Wereldwinkel koop je super leuke kookpakketten of laat er zelf eentje samenstellen. Schrijf er een kaartje bij dat je graag binnenkort komt eten (en zelf kookt) et voila! Ook een theepakket is leuk om te geven én krijgen.

Op zoek naar meer inspiratie? Check dan mijn what i got for my birthday video met nog veel meer tips!

Doe jij aan moederdag? Wat zou jij leuk vinden om te krijgen?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *