’n streepje voor | outfit of the day

’t Is al weer eventjes geleden dat je een outfit van mij gezien hebt. Met een beginnende baby bump leek het me niet zo handig om op de foto te gaan, en zoals je misschien zelf wel zult herkennen: als je er even niet mee bezig bent, dan komt het er ook niet meer van. Daarom leek het me leuk om de editor’s look nieuw leven in te blazen, en wel met outfit inspiration. De basis is hetzelfde, de vormgeving alleen even wat eigentijdser!

Nu ik halverwege mijn zwangerschap ben, merk ik dat comfortabele kleding toch wel key is voor een comfortabele zwangerschap. Sowieso is mijn garderobe gehalveerd tot een aantal positiebroeken en -leggings en stretchy jurkjes en rokjes. Dat vraagt om creativiteit, maar ook om een goede basisgarderobe zoals je al kon zien in mijn video Bouw jouw duurzame positiegarderobe. Accessorizen is daarbij van groot belang!

Gestreept jersey jurkje: bio cotton via H&M | Leren clutch: vintage via De Kringwinkel Antwerpen – Kapellen | Fluo sandaaltjes: tweedehands via Opnieuw & Co Zwijndrecht

Wat is jouw go to outfit? Op welk kledingstuk kun jij altijd terugvallen?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *