na feestelijke generale is vega magazine nr 2 geslaagd

Na de lancering van Vega magazine, vorig jaar op dierendag (4 oktober), was ik erg benieuwd hoe de lijn doorgezet zou worden of wat er veranderd zou worden. Heel lang was het niet duidelijk wanneer en of numéro duo uit zou komen. Een abonnement nemen was namelijk niet mogelijk. Was het nu al over?

Gelukkig was dat niet het geval. Op wederom een feestelijke dag, Valentijnsdag afgelopen woensdag 14 februari, lag de tweede editie in de winkels én bij mij op de mat. ‘Het grote groene modenummer’ stond groot op de cover te lezen. Een perzikroze achtergrond en een Marijke Helwegen-pruilende Georgina Verbaan gaven mij een beter gevoel dan het voorspelbare groene decor met Renske de Greef van nummer 1.

Het eerste exemplaar werd door hoofdredactrice Debby Gerritsen mét ontbijtje bezorgd bij covergirl Georgina.

gedoseerde duurzaamheid

Nummer twee is een mooi nummer. Het duurzame droop er niet vanaf, de mode was om te smullen. Ja, de stempel “modenummer” klopte helemaal. Vega las als een trein. Een paar artikelen snapte ik niet helemaal. Ik bedoel, ik weet dat ‘sex sells’, maar een item over een all vegan stripclub past niet echt tussen al dat “tutterige gepriegel” dat ik zo heerlijk vind aan dit nieuwe lifestyleblad.

Ik ben blij te zien dat met de nieuwe Vega de website ook een beetje levendiger is, al is er totaal geen interactie. Zal dat ooit zo zijn of blijft het een billboard voor het tijdschrift? De tijd zal het leren..

voorproefje

Benieuwd hoe de nieuwste Vega eruit ziet? Take a look at dit doorblader-filmpje voor een impressie van de reportages en mooie fotografie.

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *