[nyfw a/w 13] stella mccartney pre-fall

Queen van ecofashion en Beatlesdochter Stella McCartney showde ook dit seizoen weer tijdens de fashion maand. Maar niet op het grote plankier. Nee, een select groepje was uitgenodigd om haar nieuwste collectie te aanschouwen. In een appartement in Manhattan zag de top van de mode-industrie, en natuurlijk de onvermijdelijke Hollywoodsterren, wederom een cleane collectie die niet haute couture schreeuwt, maar wel die kwaliteit heeft.

De actrices Glenn Close, actrice Kim Cattrall, modellen Missy Rayder en Elletra Rossellini Wiedemann én Anna Wintour van Vogue waren slechts een aantal van die genodigden. Zij zagen mannelijke silhouetten, jewel tones zoals azuur en aubergine én camel en luxe stoffen, allen van de hand van Stella McCartney.

Stella, zelf vegetarisch, werkt niet met dierlijke materialen en alleen milieuvriendelijke stoffen. Meer weten over haar visie op duurzaamheid in de mode-industrie? Lees dan deze Q&A.

Jennifer Lawrence is al gespot in een strapless nachtblauwe jumpsuit (onder midden) bij het Santa Barbara Film Festival.

Wat vind jij van Stella’s mode? Draagbaar of alleen voor op de rode loper?

Foto’s: The Telegraph

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *