olcay gulsen doneert versace aan humana

“ik wil dat vrouwen overal ter wereld succes hebben, dus ook de vrouwen in dr congo”

Olcay Gulsen heeft een kanariegele Versace jurk  weggegeven voor het goede doel. De opbrengst gaat naar een speciaal onderwijsproject voor vrouwen in DR Congo. Humana veilt het topstuk vanaf 3 mei via eBay. Op 13 mei (Moederdag) wordt de gelukkige winnaar bekend gemaakt op het Humana ReLoved Festival.

‘geen probleem, waar kan ik hem heen sturen?’

Olcay Gulsen is het toonbeeld van succes. Ze is eigenaresse van Supertrash en modellencoach in het gloednieuwe tv-programma The Face. Onlangs kondigde ze aan dit jaar in het huwelijksbootje te stappen met Edgar Davids. Wie denkt dat Olcay te druk is om iets te doen voor het goede doel, heeft het mis. Toen Humana haar om vier uur ’s nachts spontaan vroeg haar Versace jurkje ter beschikking te stellen voor vrouwen in DR Congo, twitterde ze simpelweg: “Geen probleem! Waar kan ik hem heen sturen?”

kanariegele party dress

Olcay’s korte, chique zomerjurk in de kleuren geel, groen en licht bruin is een topstuk van Versace. Dwars door het midden loopt een zwart-wit geblokte band en een prachtig zilveren omhulsel benadrukt de taille. Het materiaal accentueert de vrouwelijke rondingen op precies de juiste plaatsen. Kortom: de perfecte zomerjurk, voor wie niet bang is om op te vallen!

humana

Humana veilt de jurk via eBay. Op 3 mei begint de veiling, die 10 dagen zal duren.  De opbrengst gaat naar vrouwenonderwijs in DR Congo. In dit project leren vrouwen  zelfstandig ondernemen. Dat is de reden dat Olcay haar kostbare jurk graag afstaat. Olcay: ‘Ik wil dat vrouwen overal ter wereld succes hebben, dus ook de vrouwen in DR Congo. Goed dat Humana via projecten de zelfredzaamheid van deze vrouwen verbetert. Ik hoop dan ook dat de veiling veel geld oplevert voor dit project!’

reloved festival

Het bieden op Olcay’s jurk begint bij 1000 euro. Te duur ? Op 13 mei vindt de eerste editie van het Humana ReLoved Festival plaats. Deze open kledingruil biedt dé kans om garderobes compleet te vernieuwen! De  gemiddelde vrouw heeft maar liefst 22 kledingstukken in haar kast die ze nooit draagt. Ruilen bespaart vrouwen  hier een hoop geld en brengt geld op voor vrouwenonderwijs in DR Congo. Tijdens Humana Reloved Festival wordt bekend gemaakt wie deze zomer straalt in de Versace van Olcay Gulsen. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de shop van little green dress.

gerelateerde artikelen:
maak het uit…

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *