omdat hetwelkan

Bijna een maand geleden vond de eerste (en hopelijk niet enige) avondwinkel van hetkanWel plaats. Groene shoppers vonden 12 juni in Het Huis aan de Werf kleine pop-up kleding- en schoenenboetiekjes. Mister #dtv, Nils Roemen, droeg de nodige doe-het-zelf-inspiratie bij.

De locatie was erg verrassend. Waren we debuterend schrijfster en Talking Dress’ Marieke Eyskoot niet tegengekomen, dan hadden we dit bijzondere pand waarschijnlijk niet gevonden. Gelukkig zijn de mensen in Utrecht niet te gek om de weg te wijzen (en scheutig met complimenten: ‘treden jullie daar op?’).

watMooi en watLief waren vertegenwoordigd, net als EN& en Re5. Onze favorieten? José “haar” Beyond Skin pumps, evenals een supermooie Komodo jumpsuit en een lang, getailleerd overhemdshirt met mooi knoopjesdetail achterop van Re5. Erg jammer was wel dat met alleen het bezoeken van de shops de reis vanuit Amsterdam een beetje zonde leek. Maar de inspirerende stand-up-peptalk van Nils Roemen, bedenker van Durf Te Vragen, maakte dat wel weer goed. Een wereld van ruilhandel, een wereld waarin er naar waarde bepaald wordt, klonk door Nils een stukje dichterbij. Zeker inspirerend, want samen maken we de wereld.

watMooi!

 

 

de rode Candy-schoenen zijn al in het trotse bezit van José

mooi overhemdshirt van RE5

 

Naast Marieke Eyskoot spotten we ook Marie-Claire van den Berg, zelf ook groen journaliste. Zou zij inspiratie opdoen voor haar column in De Telegraaf? Ook Ecoblogger Irene Diks werd gezien in haar duurzaamste outfit.

Eco blogger Irene Diks in Mudjeans, OAT en Edun/Jackpot. Foto: Ecoblogger.com

 

Marie-Claire van den Berg verlaat de lezing van Nils Roemen

 

Als dit leuke initiatief volgende keer in Amsterdam gehouden wordt, zijn we zeker van de partij!

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *