outfit inspiration: multidraagbare sieraden!

Kleding op maar één manier dragen is zó vorig millennium EN zo niet duurzaam! Ik heb er dus lol in om kledingstukken en accessoires op vele manieren te gebruiken. Altijd ben ik op zoek naar nieuwe draagmanieren. Een corrigerend onderrokje wordt opeens wel sexy als ik hem draag als bodycon rokje met een simpel hemdje erop. Een simpel zomerjurkje ziet er stylish uit als je hem achterstevoren draagt. Zo had ik vandaag opeens een geniale ingeving die ik met jullie moest delen, en Keizerin Sis(s)i was daarvoor mijn inspiratiebron!

Een tijdje geleden mocht ik voor MyStyle oorbellen van People Tree reviewen. Erg lieve exemplaren zijn het, met emaille bloemblaadjes en een glinsterend knopje in het midden. Vandaag had ik een grijze coltrui aan, en om de boel wat op te fleuren besloot ik dat ik een broche op de col wilde bevestigen. Eén blik in mijn sieradendoos en ik wist het: ik zou mijn People Tree oorbellen als broches gebruiken!

 

mijn inspiratiebron: keizerin Sis(s)i

 

Nou schijnt het heel normaal in Royal-land te zijn dat sieraden multidraagbaar zijn. Stenen in tiara’s worden verwisseld, en colliers zijn ook als tiara’s te dragen. Ik ben heel erg benieuwd of jullie accessoires en kleding op verschillende manieren dragen. Please let me know!

jurkje van Little Green Dress: achterstevoren gedragen als eyecather

 
Draag jij kleding en accessoires op verschillende manieren?

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *