moederdag diy | parfum zelf maken

Iedereen die het boek Das Parfum van Patrick Süskind of de verfilming Perfume wel eens onder ogen heeft gekregen, weet dat een parfum een heel persoonlijk iets is. Elk parfum heeft wel zijn eigen persoonlijkheid en gelegenheid. Niet zo gek dus dat veel vrouwen zowel parfums voor overdag als ’s avond hebben. Want overdag wil jij je misschien fris voelen, terwijl je ’s avonds kiest voor een zwoele en verleidelijke geur.

Niet voor niets is parfum een veelgevraagd en gegeven kado. Toch kan een eau de parfum aardig prijzig zijn. Daarom vond ik het zo leuk om zelf aan de slag te gaan met een paar simpele ingrediënten om zo een parfum te creëren. En met moederdag voor de deur leek dit me een creatieve moederdag DIY voor alle moederskindjes!

wat heb je nodig voor deze moederdag diy parfum?

hoe maak je het parfum?

Het is heel simpel. Voeg alle ingrediënten samen in een schone glazen pot van minimaal 350 ml. Schudden maar en laten staan tot het moment van geven, liefst minimaal 4 tot 6 weken. Over een maand ga ik alles zeven en in een schoon parfumflesje met verstuiver doen. Houdt mijn blog dus zeker in de gaten!

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *