people en profit komen samen in het huis van de vlinders

Donderdag opende Het Huis van de Vlinders zijn deuren. Oprichtster Isabelle Zumbrink en haar team verwelkomden vrienden, familie en geïnteresseerden voor een avond vol eerste indrukken en muziek. Natuurlijk was ik er ook bij.

het kringetje begint en eindigt bij little green dress

Een paar maanden geleden ontmoette ik Martine van der Wal bij de Green Fashion Fix. We raakten aan de praat en zij vertelde mij over Het Huis van de Vlinders, het nieuwe atelier waar met hergebruikte materialen gewerkt werd, en hoe ze bezig was investeerders te vinden. Dagen na dat gesprek vroeg ik me af hoe het met dat mooie initiatief was. En gelukkig had Martine ook aan mij gedacht en ontving ik een uitnodiging.

Tijdens de avond had ik een super interessant gesprek met Martine. Zij vertelde mij dat Little Green Dress, het kledingruilfeestje waar wij elkaar van kenden, ook de bindende factor tussen haar en oprichtster Isabelle was. What a coincidence! Hoe klein kan het wereldje zijn? Nog leuker is dat Het Huis samen met LGD in december een swopping party geeft. Het kringetje is rond. :)

coole ruimte in nutrecht

De winkel en het atelier zagen er mooi uit, en ik kan iedereen dan ook aanraden er naartoe te gaan. Momenteel worden er sieraden (oorbellen en armbanden), iPadsleeves en kussenhoezen gemaakt van restmateriaal, maar er zitten veel meer ideeën in de creatieve koker. Deze worden uitgewerkt door vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt. People én planet dus! Ook de locatie is super: naast station Utrecht Zuilen het coole Nutrecht (een loods vol creatievelingen). Ik zeg: doen.

We cannot display this gallery

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *