phlog | augustus 2015 – week 2

Benieuwd wat een wannabee groentje allemaal uitspookt? Wil je eens een kijkje nemen in mijn leven? In deze nieuwe rubriek neem ik jullie wekelijks mee in mijn dagelijkse duurzame dilemma’s. Als je me op Instagram volgt, dan krijg je mijn leven al een beetje me, maar aan de hand van foto’s laat ik zien wat me de afgelopen week bezig hield. Net zoals op maandagochtend bij de koffieautomaat dus! Deze week: heel veel eten en een stap richting mijn nieuwe stijl!

Maandag at ik alleen thuis, en dat was een goeie gelegenheid om de vriezer eens leeg te maken en te genieten van een restje! Dit is een heerlijke vega curry met kikkererwten, pompoen en bloemkool uit Jamie in 30 minuten, een leuk kookboek dat ik tweedehands van mijn oom en tante als kadootje kreeg. Ik ben er helemaal weg van, want Jamie heeft heerlijke vega recepten!

Zoals je kon lezen in mijn editor’s look ben ik bezig een nieuwe kledingstijl voor mijzelf te ontdekken. Meer casual spullen horen daar zeker bij, dus ik was helemaal in mijn nopjes toen ik deze tweedehands All Stars tegenkwam in de kringloop!

Soms lijkt het wel alsof ik alleen maar eet. Maar ik ben soms zo trots op onze nieuwe uitprobeersels dat ik het niet kan nalaten om een foto te maken. Wraps bijvoorbeeld zijn ideaal wanneer je eters hebt met verschillende smaken. Vegetarisch, pittig, aan de lijn… Voor ieder wat wils. En het ziet er ook nog eens super culinair en fotogeniek uit!

Sinds kort probeer ik niet te snoepen. Maar toen mijn lief met de boys naar een brouwerij was, vond ik dat ik mijn vrije middag slash avond mocht doorbrengen met films (La Belle et la Bête is echt een aanrader!) en ijs (biologisch yoghurt amarena boerderij-ijs – een mond vol zeg – van de LIDL moet je eens proberen!). Een goede reden voor een h’eerlijk ijsje toch?

Okay, ik snoep heel af en toe nog wel eens op brood. Maar als een EcoFab blogger moet je natuurlijk wel nieuwe dingen uitproberen hè!

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *