pretty in pastels | outfit inspiration

Van het woord positiekleding krijg ik spontaan uitslag. Vandaar dat ik naarstig op zoek ben naar kleding die je – zwanger of niet – altijd kunt dragen. Zo’n item kwam ik in mijn favo tweedehandse boetiekje ’t Winkeltje in hometown Landsmeer tegen: een tweedehands Nancy Dee maxi-jurk van superzacht bamboe. Met een kleine overslag lijkt hij me super handig voor borstvoeding en past ‘ie no matter what size I have.

En een nieuw kledingstuk inspireert ook tot nieuwe outfits. Ik omarm mijn inner hippy met deze flowy look in nudes. Lijkt me zeker ook leuk met een bloemenkrans voor een pregnancy shoot!

Bamboe jurk: tweedehands Nancy Dee via ’t Winkeltje Landsmeer | Oorbellen: vintage via VintageStore | Armbanden: tweedehands via Opnieuw & Co Zwijndrecht | Fluo sandaaltjes: tweedehands via Opnieuw & Co Zwijndrecht

Wat vind jij? Yay or nay tegen nudes?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *