prince scheercrème & ocean salt scrub: lush review

Tijdens het Shop ’n Style bloggersevent werden we overladen met goodies, waaronder heerlijke dingen van LUSH! Het leek mij leuk om deze producten voor jullie te testen aangezien ze ideaal voor de zomer zijn. Het zijn namelijk de Ocean Salt Gezichts- & Bodyscrub en de Prince Scheercrème. Met deze twee producten maak jij jouw benen helemaal zomerklaar!

ocean salt gezichts- & bodyscrub


De eerste stap naar zijdezachte benen is een gladde huid. Met de Ocean Salt Gezichts- & Bodyscrub krijg je niet alleen een perzikhuidje in your face, maar ook de beste basis voor een goede scheerbeurt.

De scrub geeft je dat instant zomergevoel door een mojito-achtige geur. De zelfconserverende scrub (dus met veel minder troepjes, nice!) bevat onder andere kokos, limoen en zeezout en is geschikt voor vegans. Hij is grofkorrelig maar smeert lekker op zowel je gezicht als het gehele lichaam. Na een goede plens warm water voel ik me good to go!

Je koopt Ocean Salt Scrub (100 ml) voor € 10,95 in de winkels of online.

prince scheercrème

Deze scheeremulsie is eigenlijk bestemd voor mannen, maar hey wij willen ook wel van wat haar af, right?

De crème smeert uit als een body butter waardoor hij jouw scheermesje goed geleid. Zelfs met mijn oude mesje krijg ik een super smooth resultaat. Dankzij cacaoboter, amandelolie en sheaboter blijven superzachte benen achter. En de sinaasappelbloesem maakt je helemaal happy.

Je koopt Prince Scheercrème (100 ml) voor € 10,95 in de winkels of online.

Ik kan in ieder geval niet meer zonder Ocean Salt en Prince. Kom maar op met vele rokjesdagen!

Liefs, José

 

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *