[prinsjesdag 2013] marianne thieme vraagt aandacht plezierjacht

Oh, wat heb ik toch weer genoten van al die outfits! Máxima was weer stralend in een gouden japon. Wat een werk zal hierin gezeten hebben! Zo jammer dat ze die maar één keer kan dragen (al staat ze bekend om het herdragen van haar “kleedjes”, bijvoorbeeld rondom de troonswisseling afgelopen april). Carla Dik-Faber zag er elegant uit in haar gerecyclede jurk van marinestof. Maar spraakmakend is, zoals elk jaar, de outfit van Marianne Thieme. Het boegbeeld van de Partij voor de Dieren als… jager?

Van voren is het een mooie outfit, maar persoonlijk had ik liever gezien dat de boodschap wat stijlvoller zou zijn. Tuurlijk, ik snap dat ze de gelegenheid aangrijpt om aandacht te vragen, maar op Prinsjesdag gaat het vooral om de inhoud van het beleid van het kabinet in 2014. Als het iets mooier verwerkt zou zijn zou ik deze outfit een 10 geven! Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s: ANP

Related Post

José de Jong

One Comment

  1. De achterkant met de schietschijf, tja, wat moet je daar nu mee. Een schot hagel in de rug schieten zou kunnen, iets voor haar echtgenoot die jager is? Hopelijk blijft haar voorkant dan wel intact want de meeste mannen vinden deze Marianne Thieme wel een lekker dier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *