[prinsjesdag 2014] carla dik-faber in… colaflessen?

Prinsjesdag is zo’n dag met twee boodschappen. Enerzijds is deze derde dinsdag van september politiek gezien erg belangrijk; in zijn troonrede laat WimLex weten wat de regering voor ons in petto heeft in het nieuwe jaar. Anderzijds is het dè modeshow voor hoeden; de hoedjesparade verslaan de inhoud als het nieuwswaardigheid aankomt. Gelukkig geven sommige dames inhoud aan hun uiterlijk! 

De duurzame dames zijn eigenlijk op één hand te tellen. Net als vorig jaar zetten de dames van de Partij voor de Dieren en Carla Dik-Faber (CU) hun idealen in het spotlicht door middel van hun hoofddeksels en outfits. Maar wat doen zij dit jaar?

Carla Dik-Faber kiest (wederom) voor een outfit van gerecyclede materialen: PET-flessen. Wel moet ze toegeven dat de outfit, hoe EcoFab ook, wel wat warm is. Dik-Faber ziet het als haar persoonlijke passie om Nederland duurzamer maken. Ze houdt zich onder meer bezig met statiegeld, voedselverspilling, inzamelen van kleding en het opruimen van afval, aldus het Reformatorisch Dagblad.

Permalink voor ingesloten afbeelding

Wat een mooie verschijning is zij in het rood! Ik ben helemaal weg van het schoolse plooirokje, al vind ik de hoed iets te massaal voor zo’n compleet rode outfit. Zelf zou ik gekozen hebben voor een dophoedje á la Jackie Kennedy die we ook vaak zien bij koningin Máxima.

Hoe vind jij de outfit van Carla Dik-Faber voor Prinsjesdag?

Liefs, José

Foto’s: Anne Paul Roukema www.inhisimage.nl, twitter.com

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *