[report] josé als serieus journalist

Als blogger zijnde is het altijd moeilijk om het verschil te zien tussen wat je doet voor de lol (in je “vrije tijd”) en wat ook enigszins carrièrebewust is. Deze week voelde ik me in ieder geval een serious editor.

En ik wil jullie natuurlijk een idee geven hoe het er “achter de schermen” aan toe gaat, net zoals tijdens AFW en mijn tripjes naar Brugge en Madeira. Deze week stond namelijk in het teken van pakketjes.

Zo mocht ik een huge pakket in ontvangst nemen. Hierin zat de Brelli, een transparante C2C-paraplu. Nu nog even regen, dan kan ik ermee flaneren én hem testen. To be continued!

erg mysterieus ingepakt, die brelli paraplu!

 

Ook kreeg ik gisteren, op de Dag van de Duurzaamheid, het boek talking dress; vertelt je alles over eerlijke kleding (en lifestyle) van Marieke Eyskoot. Marieke ken ik vanuit het duurzame circuit en ze is een zeer inspirerende vrouw. Zo inspirerend dat ze uitgenodigd werd door TEDx!

mooi artwork op de cover van “taling dress”!

 

en green and the cities werd ook getipt in mariekes boek!

 

Al met al dus een leuk weekje so far! Ben jij benieuwd naar bepaalde producten? Let me know en ik zal ze testen!

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *