[report] josé in brugge

Reisjes, wie houd er niet van? Onlangs was ik in Brugge – noticed the radio silence? – maar dat betekende natuurlijk niet dat ik op mijn lauweren rustte. Deze week een report van uit het middeleeuwse Brugge.

Brugge. Ik kende alleen de plaatsnaam. Ja, en ik wist dat het in België ligt. Maar dit middeleeuwse stadje blijkt een voedingsbodem voor tweedehandswinkeltjes. Van high end hedendaagse merken tot vintage, Brugge was de hemel voor mij!

mijn nieuwe favoriet en de “Episode” van België: Think Twice. vintage en tweedehands afkomstig van Humana

 

deze winkel verkoopt wat meer grotere (en duurdere) kledingmerken zoals Balmain

 

tweedehands kattenkwaad: je weet dat tweedehands mainstream gaat wanneer er een speciale kinderkledingwinkel is

 

schattige eco mamma-en-baby winkel

 

Naast een vintage paarse riem die je binnenkort wel voorbij zal zien komen – €4,- voor eindeloos subtiel colourblocking! – die ik kocht bij Think Twice,  scoorde ik zaadjes bij Dille & Kamille. Ik kan niet wachten op knapperige wokschotels en pasta al pesto!

dille & kamille zaadjes: hartstikke bio dus dubbel genieten!

 

Ook op andere manieren was ik letterlijk groen van jaloersie. Zo spotte ik verschillende mensen op TOMS platte espedrilles – variërend van basic blauw tot sparkly zilver – en een podium met schattig denkballonnetje.

sneak peak van een paar TOMS

 

podium ik <3 afval

 

mijn favo kadowinkel: de Wereldwinkel

 

En ik zag tot mijn geruststelling dat de chocola bij Chocolate Story (het chocolademuseum van België) Rainforest Alliance gecertificeerd is. Eten met een gerust hart dus!

Rainforest Alliance bij Chocolate Story

 

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *