[report] pakjesavond!

Het is een weekje rustig geweest op Green and the Cities, maar dat betekent niet dat er niets gebeurd is! Zo ben ik blij gemaakt met een pakketje én mocht ik anderen blij maken.

fairminds

Je hebt vast wel een aantal reviews voorbij zien komen. Niet alleen jullie hebben dat gezien, maar ook Fairminds. Fairminds is de jongerencampagne van de Wereld- en WAARwinkels, en nu hebben ze mij gevraagd fairtrade artikelen te testen. Mijn eerste pakketje is al binnen, en ik kan zeggen dat het een winters thema heeft. Hierover snel meer!

groene sint

Ik moet dit jaar wel erg lief zijn geweest, wat de Groene Sint heeft mij al twee keer verrast met een eerlijke chocoladeletter. Bij mijn lief trof ik een Puur & Eerlijk letter aan (biologisch én fairtrade, can it get any better?) en een meidenweekendje leverde me een &letter van Fair Trade Original op. Welkom feestpondjes!

margriet winter fair

Donderdag had ik een primeur: het was mijn allereerste Margriet Winter Fair. Normaal gesproken vind ik zulke beurzen nogal, hoe zal ik het zeggen, burgerlijk (niet dat ik een spelletje Triviant niet kan waarderen hoor!), maar nu was ik gevraagd om de stand van EerlijkWinkelen te bemannen. Samen met Das Nouveau Vod organiseerde EerlijkWinkelen een kledingruilwinkel én deelden ze duurzame winkelroutes uit. Een super leuk initiatief!

Ik hielp mee op de laatste dag, en dat hield in dat er al aardig wat kleding op de rekken hing voordat we open for business waren. Wat een vrouwen waren op de hoogte van de mogelijkheid kleding te ruilen! En wat een leuke reacties! Bovendien jeukten mijn handen meerdere keren om super cute jurkjes die ingebracht werden achter te houden, maar ik gunde de bezoeksters hun schatten. En na afloop kon ik nog een mooie pantalon én wat EerlijkWinkelen-routes mee naar huis nemen. Dat betekent dat ik tijdens mijn weekendje weg in Tilburg volgende week letterlijk goed kan shoppen!

Related Post

José de Jong

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *