[report] weekendje oosterhout

Zoals je vorige week kon zien had ik een leuk pakketje ontvangen. Heb je kunnen raden wat erin zat? In het pakketje zaten drie sjaals die ik voor Fairminds.nl mag gaan testen. Inmiddels is de eerste draagweek al voorbij en staat mijn eerste review online! Check hem hier. Binnenkort nog twee sjaals.

het bruisende oosterhout

Verder was ik een heerlijk weekendje weg voor o.a. Sinterklaas. Zoals je vorige week kon lezen was de groene Sint al erg lief en gaf hij me twee (!) groene chocoletters. Deze week ontdekte mijn schoonfamilie dat het niet zo moeilijk is om groen te doen. Helaas zorgde onze energiebespaar-poging dat het gekochte bier uit onze voortuin gestolen werd.. Mijn zwangere soon to be sister in law kwam “thuis” met een heel mooi babypakje van biokatoen. Ik wist niet dat C&A zoveel biokatoenen babykleertjes had! En mijn schoonmoeder was geslaagd met biologisch wasmiddel. En als kers op de taart kan mijn lief weer voor de dag komen in een “nieuwe” Kuyichi-jeans van gerecycled materiaal.

in Brabant snappen ze wat een mooie avondlucht is!

  Bovendien gaf de combinatie sneeuw + bos mij de ideale gelegenheid om een tweede sjaal voor Fairminds te testen. De temperatuur daalde flink, en overleefde ik een verdwaling? Dat lees je volgende week op Fairminds.nl

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *