[review] each peach massagebar van lush

‘Masseren kan ook met een vast product.’ Het klonk mij raar in de oren, en daarom vroeg ik mijn lief mijn schouders onder handen te nemen. Het middel van de verwachte pijniging: de Each Peach massagebar van Lush.

hoe groen is het?

De massagebar is veganistisch en niet op dieren getest. Erg goed voor de beestjes dus, maar hoe het voor mens is, is niet bekend.

het gebruik

Omdat het een vast product is, moet het eerst smelten voor gebruik. Gelukkig gaat dit makkelijk met de warmte van je lichaam. Wrijf het tussen de handen en op het te behandelen lichaamsdeel. Je zult merken dat de bar vanzelf smelt. Als “patiënt” moet ik zeggen dat de Each Peach massagebar niet onderdeed voor een vloeibare variant. En omdat het niet alle kanten op kan vloeien geeft het ook veel minder rommel. De heerlijk frisse citrus-geur is ook een grote plus!

de verpakking

Net als de andere “vaste” producten van Lush heeft ook de massagebar geen verpakking van zichzelf. Gelukkig is er wel een speciale tin voor te koop. Daarnaast geeft deze bar niet de troep die de shampoos en conditioners geven, doordat het niet in contact met water komt. Dus al met al valt het wel mee.

eindoordeel

Ik vind deze massagebar een goede toevoeging aan het assortiment massageproducten. Voor diegenen die het met de olie een knoeiboel vinden kan ik Each Peach zeker aanbevelen! En ook de heerlijke geur is zeker een reden om naar Lush te gaan. Toppie dus!

Bron: Lush (foto)

Gerelateerde artikelen:
review: bodylotion van nivea pure & natural
review: karma komba shampoo en jungle conditioner van lush
review: chai mandarin van all the better to kiss you with

review: sandelwood moisturizing schampoo van purepact

review: sea vegetable zeep van lush

Related Post

José de Jong

4 Comments

  1. Ik vind de massage bar van Lush ook echt een aanrader, maar vooral de verse maskertjes vind ik heerlijk! Moet je ook zeker eens proberen :)

      • Qua groene beautyproducten? Ik vind de website shizo.nl heel fijn. Ze hebben hele mooie producten. Ook de winkel Rain Africa op de huidenstraat in A’dam (rainafrica.nl) heeft super mooie beautyspulletjes. Dr. Organic en Greenland bij de Tuinen.

        • Dat zijn mooie tips :) Ik test wel eens het één en ander uit, dus suggesties zijn altijd welkom. Ik ben dol op de negen straatjes, dus ik ga zeker eens langs bij Rain Africa! Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *