[review] heerlijke gerecyclede panty van hema

Editor's look wk 40 Power LadyPanties, ik heb er een haat/liefde-verhouding mee. Of beter gezegd: een haat/haat-relatie. Wat ik ook doe, de pijpjes lijken altijd te kort. En dat terwijl ik volgens mij toch niet abnormaal lang vind. Verder zijn panties één van de weinige kledingstukken die ik nog niet duurzaam gevonden had. Had inderdaad, want door één van de meiden van MyStyle werd ik geattendeerd op een nieuwe panty van de naturally hema-lijn. En die moest ik natuurlijk voor jullie testen! En na even dragen moet ik zeggen: hij zit heerlijk. Hij is niet te dun, zakt helemaal niet af en blijft goed na een paar keer dragen. En met een prijs van € 4,95 ben ik blij. Hij was zelfs bij mijn lokale, kleine HEMA te koop! Yay!

de panty bij mijn editor's look van week 40

  De panty is gemaakt van een speciale stof, de Nilit EcoCare vezel. Dat maakt de panty zo groen. Ik ben er helemaal weg van en zou hem zeker aanbevelen!

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *