[review] huck’s herbs: duurzame kruidenzaden part 1

Ik ben helemaal gek op zelf aan de slag in de tuin. Zoals je al kon lezen heeft dat helaas niet altijd het gewenste effect. Laatst had ik een gezellige meeting met Huck van Huck’s Herbs, en hij beloofde me dat iedere zaaileek succes heeft met zijn zadenpakketten. Dat liet ik me geen twee keer zeggen! Afgelopen week vond ik een leuk pakketje op de mat: mijn eigen samengestelde zadenpakje! Huck’s Herbs is een superleuk concept! In één pakket zit alles om zelf aan de slag te gaan: mest, bio-afbreekbare kweekbakjes, zaden, labels en zelfs een potlood om bij te houden welk kruid waar geplant staat. Super cute en super handig! Wist je dat Huck alles zelf ontworpen heeft? Omdat mijn muntplantje wel zijn laatste portie muntthee geleverd heeft, was ik erg blij kruizemunt aan te treffen. Met de Genovese basilicum hoop ik zelf pasta pesto te maken. Steentijm en chinese bieslook zal heerlijk in mijn pasta’s proeven, en met kamille heb ik een natuurlijke haaroplichter in handen. Ik ben super benieuwd dus! De zaadjes zijn inmiddels gepland, dus binnenkort krijgen jullie zeker een update. Can’t wait!

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *