[review] karma komba shampoo en jungle conditioner van lush

Ik was heel benieuwd om een vaste shampoo en conditioner te gebruiken. Want hoe krijg je dat toch in je haar? En werkt het wel? Ik testte de karma komba shampoo en de jungle conditioner van Lush voor jullie.

We cannot display this gallery

hoe groen is het?

Volgens de website zijn alle ingrediënten proefdiervrij. Ook zijn beide producten veganistisch. De shampoobar staat gelijk aan drie shampooflessen, dus dat bespaart ook weer wat. Alle ingrediënten zijn met de begrijpelijke naam terug te vinden in de ingrediëntenlijst op de website. Lush heeft ook een MVO-beleid, al hebben ze daarvoor geen keurmerken.

het gebruik

Beide producten zijn “bars”, dus in vaste vorm. Het is wel wennen om dit op je haar te gebruiken. De shampoo heb ik met wat water laten opschuimen en het schuim in mijn haar aangebracht. De conditioner bracht ik aan door de bar over mijn haar te “aaien”. Toch vind ik het tweede niet lekker in gebruik. Ook ben ik veel langer bezig voordat mijn haar van conditioner voorzien is.

de verpakking

Zoals ik al eerder zei, zijn deze zepen in vaste vorm. Ze hebben dus geen verpakking. Dat vind ik best wel lastig in de douche en na het douchen.

eindoordeel

Na het wassen voelt mijn haar net zo zacht als normaal. Prima vervanging dus als het op resultaat aankomt. Helaas werkte de conditioner niet helemaal mee. Volgens de website is het het beste om de bar ook nat te maken, zo smelt hij beter. Handig om voor een volgende keer mee te nemen dus!

Related Post

José de Jong

One Comment

  1. Imke van Schaaijk (van Rank a Brand) probeerde de Trichomania shampoo bar van Lush uit, die heerlijk geurt naar kokos. Haar mening? ‘Hij schuimde enorm en mijn haar is zacht’. Een zeer geslaagd experiment dus!

    Heb jij ook iets uitgeprobeerd? Schroom dan niet om jouw ervaring met ons te delen! Tweet (@GreenandtheCity), mail (greenandthecities@gmail.com) of laat hier een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *