rio rosa mosqueta antioxidant facial oil

Sinds ik een aantal maanden geleden de gezichtsolie van Rio Rosa Mosqueta uitprobeerde was ik eigenlijk blij verrast. Olie smeren op je gezicht, dat klinkt niet fijn. In ieder geval niet in mijn oren, want ja: puistjes…? Maar helaas was al snel mijn flesje leeg. Des te fijner dat ik de afgelopen weken de Rio Rosa Mosqueta Antioxidant Facial Oil mocht uitproberen!

state of the art verpakking

Allereerst: wat een mooie verpakking. Ik ben toch wel een beetje een sucker voor uiterlijk – al gaat het uiteindelijk wel om wat erin zit – en dat is bon ton. Het pipetje is erg fijn door het drukknopje bovenop. Of er iets duurzaam is aan de verpakking durf ik helaas niet te zeggen.

best used wet

De aanbevolen 2 druppels zijn voor mijn gevoel niet genoeg. Dat dekt eigenlijk alleen mijn hoofd, en ik neem juist graag mijn nek mee. Wat wél werkt is als ik hem opbreng op een nat gezicht. Vooral als ik net gedoucht heb masseert ‘ie fijn in. Ik weet niet of het waar is, maar voor mijn gevoel hydrateert hij dan beter.

ingrediënten

Oh, en voor alle beautyfanatics: wat zit erin? Cityshield® (coco-caprylate/caprate, cranberry-olie*, rozenbottel olie*, sacha inci olie*), caprylic/capric triglyceride, octyldodecanol, drijvenpitolie*, arganolie*, macadamiaolie*, jojobaolie*, vitamine E, zonnebloemolie, vitamine A, citroengeraniumolie, lavendelolie, linalool**, citronellol**, geraniol**. * van biologische landbouw ** uit natuurlijke etherische oliën

the verdict

Wat betreft het anti-aging gedeelte, daar kan ik na een maandje natuurlijk niets zinnigs over zeggen. Maar hij brengt fijn aan, hij ruikt heerlijk en staat mooi op mijn beautytafeltje. Ik ben dus zeker fan!

Zou jij het aandurven om olie op je gezicht te smeren?

Liefs, José

*Dit artikel bevat items die ik heb gekregen. Lees meer in mijn disclaimer.*

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *