rub the coffee scrub: exfoliëren met afval

Koffie, ik hou ervan. Koffie-ijs, koffiekoekjes, koffielikeur… alles met een koffiesmaakje vind ik lekker. Behalve koffie zelf dan. Niet te drinken, dat bakkie pleur! Maar wat ervan over blijft, kijk, daar hou ik nou wel weer van. Waarom? Omdat je er verdraaid goeie scrub van maakt. Dat moeten de makers van RUB the coffee scrub ook gedacht hebben, en daarom brengen zij een scrub met koffieprut voor de beste versie van jouw huid!

Samen met andere heerlijkheden zoals zeezout, suiker, cacao en oliën maken zij een super simpele scrub waarmee je dus niet bijdraagt aan de plastic soep. Great! Alle ingrediënten zijn ook nog eens biologisch, dus wat wil een groen meisje nog meer? Jeps, resultaat. Ik testte RUB original en hierbij de resultaten.

rub the coffee scrub: geen gewone scrub

Het aanbrengen is een beetje een hassle, want: geen vochtige substantie zoals je gewend bent. Tip: doe dit echt in de douche of boven de wasbak voor opruimgemak. Je wrijft de korrelige scrub op een natte huid en dan komt het moeilijkste deel: wachten! Ik gebruikte RUB original voor mijn gezicht en besloot de voorgeschreven 2 tot 4 minuten gebruiken voor wat mondhygiëne (tandenpoetsen). Daarna maakte ik mijn gezicht schoon met een nat, warm washandje. Nog een tip: ga jij ook voor een washandje, kies dan een oud exemplaar. Niets is zo vervelend als koffievlekken op maagdelijk witte washandjes! Nog makkelijker: spoel af onder de douche. Wat overblijft is een superzachte huid, die alleen nog wat hydratatie nodig heeft in de vorm van een lekkere dagcrème.

En ja, RUB maakt zijn belofte waar: ik heb heerlijke babybilletjes op m’n wangen en voel me helemaal klaar voor mooi weer. Laat de zon maar komen!

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *