shop ’n style is go! launch, goodie bags + winactie | gesloten

Zoals je misschien wel op Instagram had meegekregen, was ik afgelopen zondag aanwezig bij de super leuke launch van het Shop ’n Style platform. In hartje Utrecht kregen we een lekkere lunch en gingen we langs vier EcoFab adresjes waar we meer leerden over duurzame mode.

Om jullie eens een kijkje te geven in een bloggers event maakte ik het onderstaande filmpje – please excuse my filming and editing skilss! – met een verslag van de middag én een kijkje in de goodie bags (as in multiple!).

Omdat ik jullie graag laat meegenieten van alle goodies heb ik een winactie opgesteld. Wat kun je winnen?

  • vintage sjaaltje van Het Kaufhaus
  • notitieboekje van Nukuhiva
  • naaisetje van Shop ’n Style
  • armbandje van TOMS
  • en ik zal er nog een aantal andere kleine dingetjes in doen

Wat moet je doen om kans te maken op deze goodie bag? Abonneer je op mijn YouTube-kanaal, doe een duimpje omhoog en laat in de comments weten waarom jij wilt winnen! De winactie loopt tot 25 april. Succes!

Oh, en ik wilde je nog even deze awesome bloggers aan jullie voorstellen: De Appel van Eva, Retro Sonja, Greenblush, Mira Tells, Catching the Glow, Eat. Pure. Love en Palace of Bliss!

Ik hoor het graag als jullie meer van dit soort vlogs willen zien!

Liefs, José

Related Post

José de Jong

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *