[shoptip] ecofab adresjes op pinterest!

Je kent het vast wel: je wilt eens ergens anders shoppen, maar in welke stad shop je naar je EcoFab hart? In welke stad vind je vintage-, tweedehands-, kringloop- en wereldwinkels? Shop naar hartelust met Green and the Cities’ shopping map! Met jarenlange ervaring op het gebied van shoppen kun je hier nu van meeprofiteren, want met mijn mooie kaart op Pinterest kun jij je voor elk shoptripje goed voorbereiden.

Misschien had je het al gezien, maar sinds een paar maanden zit ik ook op Pinterest. Niet alleen is dit een handige website om al mijn inspiratiebronnen op te bergen, maar ook is het voor jullie de ideale website om bijvoorbeeld al mijn editor’s looks of recepten door te bladeren. Maar het bord “Adresjes” doet nog meer dan alleen plaatjes bij elkaar houden: hier vind je ook een handige kaart waarmee je meteen de leukste adresjes in jouw/elkaars buurt ziet.

Laat jij je leiden door mooie foto’s of ga je toch liever van locatie uit? Wat je ook wilt, het kan op dit handige Pinterest-bord!

de Episode van België: Think Twice

Heb jij nog tips? Ik voeg ze graag toe aan deze altijd-in-beweging-zijnde kaart!

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *