een steentje bijdragen part: groen tijdens je werk doen

Misschien had je het nog niet meegekregen, maar mijn freelance werkzaamheden staan op een lager pitje. Ik werk namelijk sinds maart in de oudste stad van Holland en mag elke dag weer mooie artikelen schrijven voor indebuurt Dordrecht. Maar dat betekent niet dat ik mijn roots verloochen; nog steeds vind ik het ontzettend tof om duurzame initiatieven te highlighten.

Zo schreef ik onder andere over kapster Chris Natuurlijk, die haar interesse in natuurlijke haarverzorging en kleuring met een passie voor haar combineert in een duurzame shop-in-shop kapsalon. Of over Juffrouw Pollewop, een prachtig zaakje aan de Voorstraat. En niet te vergeten: de ontzettend coole Wikkelhouses bij Stayokay Dordrecht! Teveel wil ik natuurlijk niet weggeven, dus hou ook zeker indebuurt in de gaten!

Ik wil maar zeggen: een beter milieu begint toch echt bij jezelf. Ja, ik weet dat het een suffige slogan is uit een Postbus 51-reclamespotje is. Maar het is toch écht waar hoor. Tuurlijk, ik beweer niet übergroen te zijn. Maar ik graag toch echt graag mijn steentje bij door de mooie dingen in het leven met jullie te delen!

Liefs, José

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *