studente ontwerpt pump voor beyond skin

Hoe leuk?! Beyond Skin riep een tijdje geleden, samen met British Vogue en PeTA, een ontwerpwedstrijd voor schoenen uit. Iedereen, uit de hele wereld, mocht een schoen ontwerpen die in de SS14 collectie van het veganistische schoenenmerk opgenomen zou worden. Wat een kans voor fashionista’s! Na wikken en wegen – de schoen moet zowel een mooi als veganistisch én commercieel aantrekkelijk zijn – riep Beyond Skin het ontwerp van de Britse modestudente Alice Lambert-Gorwyn uit tot winnaar.

De 22-jarige Alice studeert aan de Universiteit van Leeds: ‘Ik ben zeer gepassioneerd over dierenwelzijn. Als vegetariër heb ik onlangs besloten geen leer meer te kopen. In de toekomst zou ik graag werken voor een ethische organisatie en Beyond Skin en deze wedstrijd leek me een goede opstap en platform om meer bewustzijn rondom zo’n belangrijk doel te genereren.’

Beyond Skin: ‘Alice heeft een ontzettend stijlvolle en veelzijdige schoen ontworpen. We weten nu al dat het een mooie toevoeging aan onze collectie zal zijn.’ Het ontwerp zal uitgevoerd worden in nep (exotisch) leer en microvezel-suède en is te koop in de SS14 collectie.

Ik ben benieuwd naar de real life versie!

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *