tatum dagelet ontwerpt t-shirts voor poezenboot

Fair fashionlabel dweezilsfriend® bestaat alweer 5 jaar. Om dit te vieren heeft het t-shirtmerk met een liefde voor katten actrice Tatum Dagelet gevraagd om een speciaal jubileumshirt te ontwerpen. Hiervan wordt een gedeelte van elk verkocht shirt afgedragen aan de Poezenboot in Amsterdam. 

Tatum vertelt: ‘Een shirt ontwerpen en daarmee de Poezenboot steunen! Ik was direct enthousiast bij het idee, en ideeën waren er genoeg. Met Firma Lovelies ben ik aan de slag gegaan en uiteindelijk hebben we niet één, maar twee ontwerpen gekozen. Een shirt is lekker ondeugend, het andere hartveroverend en gracieus. Alle eigenschappen van een kat zijn erin verwerkt en voor ieder wat wils!’

Dancing cat of love

Dancing cat of love is het jubileumshirt. Het is ontworpen door Tatum Dagelet in samenwerking met Firma Lovelies. Een prachtig shirt, gemaakt van bamboe met een bijdrage voor de lieve poezen op de boot. Hoe fashionable kan schenken aan een goed doel zijn!

Shy pussy

“My pussy is shy”… hoe ondeugend, stout, brutaal, sexy en tegelijkertijd super lief, kan een shirt zijn! Shy Pussy is het tweede shirt ontworpen door Tatum Dagelet in samenwerking met Firma Lovelies. Shy Pussy is gemaakt van eucalyptushoutpulp en bedrukt met milieuvriendelijke inkt. De kleur neon roze knalt van het shirt af. Het model is offshoulder. Een fantastisch zomers shirt waarop menig knipoog zal volgen.

Het jubileumshirt kost € 29,95, het pussy t-shirt € 34,95. Hiervan gaat 10% naar de poezenboot. Beide t-shirts zijn te bestellen in de webshop van dweezilsfriend.

Welk t-shirt is jouw favoriet?

Related Post

José de Jong

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *