travel essentials

Voor mijn gevoel begint in mei toch echt het vakantieseizoen. Vaak kiezen lief en ik er voor om buiten het hoogseizoen op vakantie te gaan for obvious reason, en daarom leek het me wel handig om een travel essentials artikel te maken. Want hoe ga je nou EcoFab op vakantie als groentje?

Ga je maar voor een korte periode weg en besluit je om alleen handbagage mee te nemen? Dan kun je niet zoveel vloeistoffen meenemen. Zelf vind ik de solids van LUSH ideaal om mee te nemen op reis. Ze kunnen niet lekken, ze nemen ook niet veel ruimte in en mogen zonder problemen de douane over. Super handig!

Essentieel voor een tripje naar de zon is verzorgende cosmetica. Ik ga de deur niet uit zonder mijn Dr. Organic lip balm en dus gaat ‘ie ook mee in de handbagage. Ook onontbeerlijk is zonnebrand, en als extraatje voor m’n gezicht neem ik LUSH Powdered Sunshine mee. Handig voor je haargrens en gegarandeerd geen last van puistjes! Verder vind ik het altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen en dus neem ik samples mee en soms ook producten die ik nog wil reviewen. Op vakantie kun je extra mooie productfoto’s maken!

Ook neem ik altijd wat spullen mee om te voorkomen dat ik last heb van de zon. Onmisbaar hierbij is uiteraard een zonnebril, en ik ben nog steeds prima te spreken over mijn TOMS Lobamba. En om het gevreesde zwangerschapsmasker te voorkomen gaat m’n parasol ook mee in de koffer!

  1. Aftersun – Lovea Bio melk
  2. Zonnebrandcrème of zonnebrand in poedervorm
  3. Samples
  4. TOMS zonnebril
  5. Dr. Organic lip balm
  6. LUSH solids, zoals de shampoo, conditioner en zeep
  7. Vintage parasol

Een andere travel essential is een telefoon met App’s zoals EerlijkWinkelen en reisgidsen zoals de Good & Green Guide. Zo kun je ter plekke jouw inner groentje helemaal tevreden stellen.

Ik hoop dat jullie wat hebben aan mijn travel essentials! Wat gaat er sowieso mee in jouw bagage op vakantie?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *