[trend] buideltassen: hipster & handig!

Welke vrouw kan nou zonder een tas? Ik voel me in ieder geval naakt zonder een clutch of handtas! En dan niet eens omdat ik zonder telefoon of mijn favo Dr. Organic lippenbalsem écht niet de deur uit wil, maar omdat ik het gevoel heb dat een tas je outfit he-le-maal af maakt. En welke tas is nou meer dus moment dan de buideltas? Deze schoudertas is ideaal voor een zomerse look op het strand of festival!

Op mijn favoriete vintage webstores kwam ik deze gave buideltassen tegen. Kijk, klik en geniet (en misschien koop, als je hem écht moet hebben)!


Wat is jouw favoriete buideltas? Ik ben helemaal gek van de witte Didier Ludot!

Liefs, José

Related Post

José de Jong

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *