upcyclen doe je zo: servies

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben ben ik een groot fan van kringloopwinkels. Al van jongs af aan struinde ik door deze winkels en voor mij was het altijd een uitje om naar Het Goed in Zaandam te gaan. Sinds die tijd ben ik nog steeds fan van deze winkel. Ik vond het dan ook erg leuk om erachter te komen dat ze een aantal tutorials hebben van hoe je "oude" spullen kun re- en upcyclen. Vandaag wil ik de aandacht vestigen op het sjabloneren van servies. In deze tutorial leer je hoe je van eenvoudig servies het paasontbijt kunt opvrolijken. Maar ook met andere doeleinden kun je servies beschilderen. Ook voor een 'gewoon' uniek servies of een echte oosterse theepot – en die heb je genoeg bij kringloopwinkels – is makkelijk te customizen. Wil je meer doen met servies? Kijk dan op de website van Het Goed.

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *