[van runway naar your way]
emma thompsons bird of paradise jurk

Celebs zijn soms toch wel een voorbeeld voor velen vanwege hun idealen, de manier waarop ze door het leven gaan en de kledingstukken die ze dragen. Ik raakte geïnspireerd door Emma Thompsons appearance tijdens de Screen Actors Guild-awards èn door een foto van een fabulous forties bruid met dezelfde bird of paradise applicatie. En daarom twee soortgelijke jurken voor – waarschijnlijk – een fractie van de prijs.

Wie draagt het beter_vintage jurk Emma Thompson SAG 2014

Op sugarsugar.nl kwam ik een zalmroze zijden jurkje tegen met een grote vogel – misschien een pauw? – dat mij sterk deed denken aan het eerdere jurkje dat Thompson bij WilliamVintage haalde. Maar waarbij ik gok dat die japon enkele duizenden ponden kost, heb je dit jurkje voor slechts € 36,90.

http://www.sugarsugar.nl/party-dress-p-6857.html?page=10"

Met een maatje 32-34 is ‘ie wel weer voor een dame van celeb-afmetingen, maar wie hem past en van dat stijltje houdt zal een gelukkige vrouw zijn.

En op Etsy stuitte ik op een zwarte jurk met een zilverpailletten vogel. Deze jurk heeft lange mouwen en past - wat handiger - op iemand met maatje M/L. Het budget is iets hoger, namelijk € 104,64, maar komt waarschijnlijk uit de jaren '40 en is dus met recht vintage te noemen.

1940's The Lady Eve Dress - Old Hollywood Little Black Dress - Rayon Crepe - Beaded Dove - Medium/Large

Heb jij wel eens een outfit gezien waarvan jij een EcoFab (vintage/fairtrade/vegan) variant van zou willen? Just let me know en ik ga voor je op zoek!

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *