vegan pasta carbonara recept

vegan pasta carbonara | recept | green and the cities

Soms heb je van die dagen... Je hebt zin in iets lekkers, eigenlijk gewoon in comfort food maar hoe pak je dat aan en hoe hou je het toch een beetje gezond én eerlijk? Uit pure "nood" creëerde ik een heerlijke pasta carbonara, of ja: ik denk dat Italianen mij nu vervloeken. Enniewee... Vandaag een heerlijk vegan pasta carbonara recept!

Ten eerste: hij is echt hartstikke makkelijk. Een paar ingrediënten, een heel klein beetje geduld en je kunt lekker genieten!

ingrediënten vegan pasta carbonara

voor één persoon

  • 75 gram pasta naar keuze
  • 1 grote avocado
  • ca. 8 zongedroogde tomaten
  • citroensap naar smaak
  • versgemalen peper
  • bieslook

bereidingswijze vegan pasta carbonara

Kook de pasta. Pureer de avocado en breng op smaak met de peper en het citroensap. Snijdt de tomaatjes in reepjes. Meng, garneer met fijngesneden bieslook en buon appetito!

vegan pasta carbonara recept | green and the cities

Makkelijker kan ik het niet maken you guys! Wat is jouw ultimate comfort food?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

4 Comments

    • Hi Galina, klinkt zeker als een lekkere combinatie die ik als het wat warmer is zeker ga uitproberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *