[video] kleren wisselen van eigenaar bij little green dress

Ik kan het niet onder stoelen of banken steken: ik ben helemaal fan van kledingruilfeestjes! Bij mij is het allemaal begonnen met Little Green Dress, en daarom wilde ik deze video met jullie delen. [youtube=http://youtu.be/ys05g32aXZI]

Super dat Little Green Dress deze keer een grote ruimte gevonden heeft. En in Het Huis van de Vlinders, waar ik ook was tijdens de opening (lees ook people & profit komen samen in het huis van de vlinders en video huiswarming huis van de vlinder), had organisator Maartje Maas een mooie partner. Een deel van de "afgedankte" kleding ging namelijk naar dit upcyclingbedrijfje meets sociale werkplaats. Dubbel duurzaam dus! Het enige minpuntje aan deze specifieke kledingruilfeestjes vind ik dat je een kaartje moet kopen. Zelf los ik dit op door af en toe als vrijwilliger mee te werken, daarmee "verdien" je namelijk een kaartje. Maar als je een groep vriendinnen hebt met dezelfde maten, zou ik zeggen: organiseer zelf een kledingruil! Gerelateerde artikelen: green fashion fix: mijn schatten van ruilen komt geen huilen: deel 2 van ruilen komt geen huilen: deel 1 zeer geslaagde green fashion fix! mijn inzending voor little green dress circle of clothes

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *