vier koningsdag in stijl met deze ecofab outfits!

Maandag is het zo ver: dan is het tijd voor Koningsdag! En wat is er nou feestelijker dan je in de nationale driekleur en oranje te hullen? Vier Koningsdag in stijl met deze drie outfits die jou guilt free laten genieten van de eerste Koningsdag nieuwe stijl. Eentje heerlijk vintage, eentje EcoFab duurzaam en eentje van mooie gerecyclede materialen. Laat je inspireren door deze drie Koningsdagwaardige outfits!

Doortje Vintage

Koningsdag belooft dit jaar wat killer te zijn dan de zonnige Koninginnedagen die we jaren lang vierden. Houdt jezelf lekker warm met dit gebreide oranje jurkje, gepaard met een legging of maillot en kekke laarsjes. En met de witte buideltas kun je zelfs nog wat lekkers meenemen en vlooiemarktschatten mee naar huis nemen.

Wehkamp – a beautiful story & studio jux

Geen zin in oude kleding? Er zijn ook voldoende duurzame kledingmerken waarmee je een EcoFab Koningsdag kunt vieren. Wat dacht je van deze rood-wit-blauwe jumpsuit van studio JUX, gecombineerd met een speels oranje armbandje van A Beautiful Story? En omdat dit niet überoranje is, kun je het hele jaar genieten van deze kleding!


Culture Fabric

Een zijden jurkje is ideaal om met het oog op een mooie zomer te kopen. Nu het maandag wat frisser wordt, ben je helemaal klaar voor Koningsdag met een dikke panty en een vestje. Dit oranje jurkje is gemaakt van oude sari’s. Fit for a Queen!

Wat is jouw favoriete Koningsdag outfit?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *